ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, kíván-e valaki még az általános vitában felszólalni. További hozzászóló nem jelentkezett, ezért az általános vitát lezárom. Indítványozom, hogy a tisztelt Országgyűlés az előterjesztést bocsássa részletes vitára.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e javaslatommal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Meg kell ismételnünk a szavazást, kérnem kell, hogy a folyosón tartózkodók foglalják el a helyüket.
Tehát ismételten felteszem szavazásra a kérdést. Kérdezem, hogy a tisztelt Országgyűlés egyetért-e az előterjesztés részletes vitára bocsátásával. Kérem, szavazzanak. (Közben több képviselő jön be a terembe. – Megtörténik.) Megállapítom, hogy az államtitkári szavazatokra is figyelemmel az Országgyűlés 211 "igen" szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodással az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.
Kérdezem, a részletes vitában kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkezés.) Elméleti jelentőségű az előterjesztés tárgyában részletes és általános vitát tartani, de a Házszabály ezt kötelezően előírja.
Mivel a részletes vitában senki nem kíván felszólalni, kérem dr. Kupa Mihály pénzügyminiszter urat, tegye meg észrevételét a vitában elhangzottakra.
Dr. Kupa Miháy pénzügyminiszter válasza

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem