ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Köszönöm. A bizottsági álláspontok ismertetésének a végéhez érkeztünk.
Tisztelt Országgyűlés! Most az egyes képviselői felszólalásokra kerül sor. A házbizottság ajánlása szerint az első körben a frakciók nevében először felszólaló képviselők részére 20 perc áll rendelkezésre, a második körben, illetőleg a második-harmadik kormánypárti felszólaló részére 10-10 perc áll rendelkezésre. További megállapodás alapján kétperces felszólalásokra nem kerül sor.
A következő sorrendben adok szót: Gaál Gyula úr, Szabad Demokraták Szövetsége. Szólásra készül Varga Mihály, Burány Sándor, Torgyán József, Bauer Tamás, Kádár Béla, Kertész István, Szabó Tamás úr.
Előzetesen közlöm, hogy amennyiben nem lesz idő, az ebédidőt nem használjuk fel a mai napon arra, hogy folytassuk a felszólalásokat. Ha mindenki felhasználja a rendelkezésére álló időt, akkor az előzetes számítás alapján a Magyar Demokrata Fórum szónokára már nem fog idő jutni a mai napon.
Elsőként szót adok Gaál Gyula úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége. Szólásra készül Varga Mihály úr, Fidesz.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť