DR. HÁZAS JÓZSEF

Full text search

DR. HÁZAS JÓZSEF
DR. HÁZAS JÓZSEF, a környezetvédelmi bizottság alelnöke: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! A környezetvédelmi bizottság a többi bizottsághoz hasonlóan kijelölt bizottságként szeptember 17-ei ülésén megtárgyalta a Pénzügyminisztérium által előterjesztett T/4770. számú törvényjavaslatot, valamint áttekintette az Állami Számvevőszék jelentését a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetése végrehajtásának ellenőrzéséről.
A bizottsági tárgyalás során felmerült, hogy a vita idején szükséges a Számvevőszék V-1747/1996-os, 339. témaszámú jelentésének bizottsági megtárgyalása is. A fenti jelentés a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium fejezet pénzügyi, gazdasági ellenőrzéséről szól.
A bizottság megállapította, hogy a törvényjavaslat előterjesztése kötelezően előírt. Indokolása és formája az idevonatkozó előírások alapján megfelelő. Mindezen megállapítások alapján 11 támogató és 2 tartózkodó szavazattal a környezetvédelmi bizottság a beterjesztett törvényjavaslatot általános vitára alkalmasnak tartja. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť