DR. SELMECZI GABRIELLA

Full text search

DR. SELMECZI GABRIELLA
DR. SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Mi szeretnénk megköszönni a kormánynak és az emberi erőforrások miniszterének, minisztériumának a hétvégi konferencia lebonyolítását és a részvételt.
Tisztelt Képviselőtársaim! Vannak olyan erők, amelyek támadják a családokat, a társadalom legfontosabb egységét. Szóltak itt arról hírek, hogy bizonyos erők listázzák azokat a szervezeteket, amelyek felvállalják a családok támogatását. Mi azt mondjuk, hogy családban gondolkodni, családban élni természetes dolog, és számunkra, politikusok számára pedig támogatandó ügy. Értjük, hogy ezek az erők miért támadják a családot: mert amikor gyermekeinkről, szeretteinkről, szüleinkről van szó, akkor mindent képesek vagyunk értük megtenni. Tehát ez egy hihetetlenül nagy erő. Az Orbán-kormány és a Fidesz tehát védi és támogatja a családokat. Bízunk egymásban, és erős hittel tesszük ezt. Márpedig komoly veszély leselkedik ránk, legyen az a migráció, amivel ki akarják váltani a demográfiai problémákat, vagy legyen az, hogy a családi kötelékeket akarják rombolni, és szinte nevetségessé tenni azokat, akik családban gondolkodnak.
Engedjék meg, hogy reagálják az LMP-re. Nem igaz az, mondhatnám azt is, hogy hazugság, hogy az egyszülős családok nem kapnak támogatást. Ugyanolyan támogatásban részesülnek, mint a kétszülős családok. Ugyanúgy megkapják az adókedvezményt, sőt van, ahol kiemelt támogatásban részesülnek.
Egyébként pedig az MSZP, a szocialisták most is támadják a családot, úgy, mint régen, amikor elvették az adókedvezményt, lecsökkentették a gyest három évről kettőre.
S hogy reagáljak az MSZP-re: nézzék meg, hogy az ingyenes közétkeztetésért mennyit tett ez a kormány! Innen üzenem az ellenzéki politikusoknak, legyen az MSZP, Jobbik, LMP, DK, PM, Együtt, liberálisok vagy ki tudja még kicsoda: a családunk védelme, a szeretteink megóvása, Magyarország védelme a legfontosabb.
Az a természetes ösztön és hit, hogy megvédjük szeretteinket és megvédjük Magyarországot (Egy hang az MSZP-ből: Idő!), mindig erősebb lesz a Júdás pénzénél. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me