PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A törvényjavaslat több olyan fontos területen is tesz módosításokat, amelyek a jövőben képesek lesznek tovább javítani az élelmiszer-biztonságot és a magyar gazdák helyzetét. Ilyen területek a járványügy, az élelmiszer-biztonsági kockázatelemzés, az élelmiszerminőségi összehasonlító vizsgálatok, a vendéglátóipari létesítmények minősítése, a növényvédelmi gépek esetén kötelezően bevezetendő műszaki felülvizsgálat vagy a növényvédelmi szaktanácsadás. Ezeken a területeken jobb működés, növekvő hatékonyság, egyszerűbb ügyintézés várható a módosítások elfogadásával.
Talán szakmai egyetértésre utal, hogy ellenzéki képviselőtársaim módosító javaslatot nem nyújtottak be a törvényjavaslathoz. Bizottsági szinten több kisebb módosítással is kiegészítettük a javaslatot. Érdekesség, hogy ezek között volt olyan szabályszerű túlterjeszkedő módosító is, amelynek alkalmazására még nem volt példa a jelenlegi házszabályi rendelkezések elfogadása óta.
A javaslat szakmailag egyértelműen támogatható, a Fidesz-frakció támogatja. Tisztelettel kérem képviselőtársaimat, hogy a szavazáskor a szavazatukkal önök is támogatni szíveskedjenek. Köszönöm szépen, államtitkár úr, elnök úr. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me