BANAI PÉTER BENŐ

Full text search

BANAI PÉTER BENŐ
BANAI PÉTER BENŐ nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. A gyermekétkeztetés forrásainak az elkülönítését pont a 2017-es költségvetési törvény módosítása tartalmazza. Ha képviselő asszony fontosnak tartja azt, hogy a helyi önkormányzatok más feladataitól elkülönítve jelenjen meg ez az összeg, akkor azt javaslom, hogy az indítványt fogadja el, és akkor címkézetten szerepel a gyermekétkeztetés forrása.
Képviselő asszony azt a kérdést tette föl, hogy mennyi az összeg. A kérdésre válaszolhatnék kérdéssel, azzal, hogy mennyi volt 2010-ben meg azelőtt. A gyermekétkeztetés forrásairól minden költségvetési vitában beszámolunk; többszöröződés, látjuk. Most elkülönítetten szerepeltetjük, szerepelteti a kormány a 2017-es költségvetési javaslatban. A 2018-as költségvetésitörvényjavaslatban ugyanígy fogunk eljárni. (Dr. Hargitai János: Figyelsz? Érted?)
Tehát amikor a képviselő asszony arról beszél, hogy stimmelnek a számok vagy nem, akkor nagy tisztelettel azt kérem, hogy az önök előtt lévő és most vitán lévő indítványt tessék szíves megnézni, és az Országgyűlés részére már benyújtott ’18-as indítványt tessék szíves megnézni.
Az M4-es építése hol van? Az eredetileg benyújtott 2017-es költségvetésitörvényjavaslat tartalmazta az M4-es építésének kiadásait. Ha el tetszik menni abba az irányba, akkor látja, hogy az építkezés folyamatban van. (Bangóné Borbély Ildikó: Melyik szakasz, államtitkár úr?)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me