PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Fontos még megemlíteni, hogy a Jobbik határozati javaslatának része az állatmenhelyek központi költségvetésből történő külön támogatása. Erre a Jobbiktól már korábban is érkezett hasonló határozati javaslat. A múlt heti bizottsági ülésen azonban kiderült, hogy a párt egyik tagja, képviselője kutyamenhelyet üzemeltet, értük aggódik a Jobbik. (Zaj a Jobbik soraiban.) Ennek a bizonyos menhelynek a működésével kapcsolatban korábban súlyos hiányosságok és szabálytalanságok híre látott napvilágot.
Tisztelt Képviselőtársaim! Az önök állatmenhelyében, ahol a 250 férőhelyes működési engedéllyel szemben 450 kutyát halmoztak fel korábban, ez a cég még az szja 1 százalékra is igyekezett jogosultságot tartani.
Tisztelt Államtitkár Úr! Két üzenete van ennek a határozati javaslatnak. A párt már ellenzékben is a bűnöző jobbikos haveroknak lapátolná a pénzt. A másik: ha ők lennének kormányon, ahogy ígérték, kasztrálnák a bűnözőket, a kutyákat, bennünket, majd egymást.
Tisztelt Államtitkár Úr! Adódik a kérdés: hogyan lehet hatékonyabban fellépni a szabálytalanul működő állatmenhelyekkel szemben? Várom megtisztelő válaszát. Köszönöm, elnök úr. (Taps a Fidesz soraiban. – Dúró Dóra: Annyira szánalmas! – Dr. Apáti István: Nagyon gyenge voltál!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me