EGYED ZSOLT

Full text search

EGYED ZSOLT
EGYED ZSOLT (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Miniszter Úr! Miskolcon, sőt egész Borsod-Abaúj-Zemplén megyében erkölcsi mélyponton van a nagyobbik kormánypárt. Ehhez elég az ide kötődő országos sajtóhíreket olvasni, a fideszes Kriza Ákos, Miskolc polgármestere körüli ügyeket figyelemmel kísérni.
Ma már ott tartunk, hogy bírósági végzés is van róla, hogy a miskolci Jobbik frakcióvezetőjéről azt hazudta a kormánypárt helyi ereje, hogy a Salkaházi-program kapcsán azt állította: a nyugdíjasok csak bulizni akarnak, és megvásárolhatók tízezer forintért. A miskolci frakcióvezető ilyet sosem mondott, e miatt a nyilvánvaló lejárató kampány miatt feljelentést tett, amelynek eredményeként a bíróság jogerős döntésben neki adott igazat. Ennek értelmében a Kriza-féle városvezetés szócsöveként működő Miskolci Naplót elmarasztalta a bíróság, és helyreigazításra kötelezte.
Ezek után joggal tesszük fel a kérdést, hogy az általános, a kormányhoz köthető médiumoknál mi a helyzet: erkölcsileg helyénvaló egy elmarasztalt lapban állami pénzen üzenni Brüsszelnek?
(13.30)
Vajon mit higgyenek el ezek után a miskolciak a Fidesznek és a Miskolci Naplónak, az önök többi médiáinak? Vajon annyira fél a Fidesz a Jobbiktól Miskolcon, hogy szakmai érvek híján közönséges hazugságokkal próbálja megállítani az ellenzéki párt erősödését? Városvezetéshez méltó, felelős keresztény magatartás ez? Várom megtisztelő válaszukat. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me