KUNHALMI ÁGNES

Full text search

KUNHALMI ÁGNES
KUNHALMI ÁGNES (MSZP): Köszönöm. Tisztelt Államtitkár Úr! 3 millió eurós, azaz közel egymilliárd forintos büdzsével áll fel a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság az Emberi Erőforrások Minisztériumában, eközben Bayer Zsolt, a Fidesz-kormány frissen kitüntetett embere azt mondta: „A pápa egy demens vénember”; eközben: „Szeretem Bayer Zsolt stílusát” - mondta Hollik István az ATV Egyenes beszéd című műsorában, a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő kijelentette, tiszteli az újságíró munkásságát.
Továbbá: Orbán Viktor Facebook-oldalán egy hét után sem moderálták azokat a hozzászólásokat, amelyek Ferenc pápát gyalázzák a miniszterelnök és a katolikus egyházfő múlt heti találkozásáról szóló bejegyzés alatt. Többek között ilyenek olvashatók: „Ferenc hamis pápa”, „Júdáshoz és a sátánhoz áll a legközelebb”, „Bankári Soros-bérenc”, „Viktor! Jól rúgd tökön a vén idiótát!” - hangzik a két hozzászólás, és eddig a percig sem lett moderálva a miniszterelnök úr oldalán.
Tisztelt Államtitkár Úr! Kérdezném önt, egyetért-e ezen megállapításokkal. Kérem, részletesen ismertesse az államtitkárság feladat- és hatáskörét. Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me