DÖMÖTÖR CSABA,

Full text search

DÖMÖTÖR CSABA,
DÖMÖTÖR CSABA, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: Köszönöm, elnök úr. Ha az MSZP felállít majd egy korrupcióval kapcsolatos munkacsoportot, akkor javaslom, hogy mindenekelőtt az Alstom-ügy kivizsgálásával kezdjék, ahol is a brit hatóságok gyanúja szerint 600 millió kenőpénz (Közbeszólások az MSZP soraiból.) mozdult meg egy metróberuházás kapcsán még a baloldali kormányok alatt. (Közbeszólások az MSZP soraiból. - Az elnök csenget.)
Egy dologban, képviselő úr, egyetértek önnel: az október 2-ai népszavazás (Harangozó Gábor István: Rogán Antilop! - Közbeszólások az MSZP soraiból.) valóban új helyzetet teremtett. A „nem”-ek 98 százalékos többsége mindenkit kötelez. Létrejött egy új nemzeti egység Magyarországért, azok többsége ez, akik szerint Magyarországnak ki kell állnia Magyarországért. Itt az idő (Közbeszólás az MSZP soraiból: Nem szégyelled magad?), itt az idő, hogy a több hónapos mellébeszélés után végre az MSZP is meghallja a magyarok szavát a bevándorlás ügyében. (Folyamatos közbeszólások az MSZP soraiból.) Korábban elvitatták a migráció súlyosságát, támadták a déli határzárat, és letagadták a brüsszeli kvótacsomagot. Sajnálom, hogy ön nem olvashatta Molnár Gyulának, az MSZP elnökének a szavait, aki augusztus 31-én egy sajtótájékoztatón azt mondta: az MSZP nem támogatja a kötelező betelepítési kvótát, és ha a kormány által az Országgyűlésnek benyújtandó törvényjavaslat ezt tartalmazza, akkor a szocialisták ezt készek támogatni. (Gőgös Zoltán: Nem ezt mondta! Ilyet nem mondott!)
Tisztelt MSZP-s Képviselők! Most itt a lehetőség, hogy legalább ehhez az egy ígéretükhöz tartsák magukat. (Harangozó Gábor István: Hol lakik ez a barátod? Arról beszéljél, hogy ez a barátod hol lakik! - Közbeszólások az MSZP soraiban. - Az elnök csenget.)
Itt szeretném önöknek jelezni, hogy most van lehetőség csatlakozni ehhez a küzdelemhez…

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me