SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Tisztelt Elnök Úr! Ezt a választ nem lehet elfogadni nyilvánvalóan, hiszen én azt mondom, hogy 4 ezren meghalnak ebben, ön meg azt mondja, hogy brosúrákat osztanak ki. Tehát nem nevetséges a Fidesz-KDNP környezetpolitikája, amennyiben azzal akarja elhárítani a rákos megbetegedések kialakulását, hogy brosúrákat osztogattak? Jelen pillanatban az a szociális tűzifa, amit kivisznek, annak jelentős része 40-50 százalékos nedvességtartalommal van ellátva, és 16 százalék alatt lehetne hatékonyan. Erről van szó, ezt önök biztosítják.
Ha egy egyszerű szabályozással… Önök most azoknak a pártján vannak, akik vizezett fákat árulnak a Tüzépnél, azért, hogy mázsánként többet tudjanak eladni és kevesebb legyen, amit ki kell adni. Ezeknek a pártján vannak. Egyszerű szabályozásokkal lehetne érdemben lépni, ehhez képest brosúrákról beszél meg arról, hogy az embereket felmentjük. Nem mentjük föl az embereket, de pont ön vezeti azt a hatóságot, amelynek fel kellene tárnia ezeket. Pont önök azok, akik felszámolták a teljes feltáró és monitoringrendszert, akiknek be kéne tartatni a jogszabályokat.
Önök nem tudják betartatni a jogszabályokat, és nem tudják biztosítani Magyarország környezetbiztonságát. Ezért alkalmatlanok a környezetpolitika lebonyolítására. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me