NÉMETH ZSOLT

Full text search

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT jegyző: Tisztelt Országgyűlés! “Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy az alkotmány 33/B. § b) pontja, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról és felelősségéről szóló 1997. évi LXXIX. törvény 13. §-a és 16. § (3) bekezdése alapján a miniszterelnök úr előterjesztésére a mai napon megállapítottam, hogy dr. Kiss Elemér, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter úr e megbízatása, a miniszter úr 2003. február 21-én kelt lemondására tekintettel, aznapi hatállyal megszűnt.
Tájékoztatom továbbá a tisztelt Országgyűlést, hogy az alkotmány 33. § (4) bekezdése, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról és felelősségéről szóló 1997. évi LXXIX. törvény 14. §-a alapján a miniszterelnök úr javaslatára Kiss Péter foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter urat e megbízatása alól 2003. március 2-ai hatállyal, valamint Burány Sándor urat, a Pénzügyminisztérium politikai államtitkárát e megbízatása alól 2003. március 2-ai hatállyal felmentettem.
A miniszterelnök úr javaslatára az alkotmány 33. § (4) bekezdése alapján Kiss Péter urat 2003. március 3-ai hatállyal a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszterré, továbbá Burány Sándor urat 2003. március 3-ai hatállyal foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszterré a mai napon kineveztem. Határozataimat a Magyar Közlönyben közzéteszem. Budapest, 2003. március 3. Mádl Ferenc.”

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me