DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Full text search

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Ön a polgári titkosszolgálatokat felügyelő miniszter, valójában ezt a kormányzati tevékenységet Tóth András politikai államtitkár látja el.
A K&H- és Inter-Európa-ügynek is nevezett brókerbotrányban a minap kiderült, hogy az ügy első számú gyanúsítottját, Kulcsár Attilát már jóval az előtt lehallgatták a nemzetbiztonsági szolgálatok, mielőtt Tóth Andrással randevúzott. Azért fogalmazok így, mert az államtitkár úr egyre inkább randevúnak tünteti fel azt a találkozót, amelyet hivatalos minőségében bonyolított le Kulcsár Attila gyanúsítottal. Tehát a nemzetbiztonsági szolgálatok operatív eljárást folytatnak Kulcsár Attilával szemben, lehallgatják a telefonbeszélgetéseit, majd eközben a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő államtitkár találkozik Kulcsár Attilával, de az ezen a találkozón elhangzottak - Tóth András állítása szerint - nem kerülnek rögzítésre, sőt - megint csak Tóth András szerint - tulajdonképpen érdektelen az egész.
Tisztelt Miniszter Úr! Önnek volt-e előzetesen vagy utólag tudomása arról, hogy az államtitkára találkozott egy olyan személlyel, akit a nemzetbiztonságiak már megfigyelnek? Egyáltalán, az államigazgatás normális működésének tartja-e, ha egy eljárás alá vont személyt magánkihallgatáson fogad a hatóságot felügyelő államtitkár? Megfelelő körültekintéssel járt-e el ön szerint ebben az ügyben Tóth András államtitkár úr? Kíván-e bármilyen következtetést levonni az ügyből?
Várom a megtisztelő válaszát.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me