DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Miniszter Úr! A törvényjavaslat ma esti vitájában lesz alkalmunk bővebben kifejteni a véleménykülönbségünket.
Arról szó sem volt, amit itt a miniszter úr elmond, hogy két hálózat, két hivatal, a Magyar Demokrata Fórum sosem kívánt ilyet. Mi csak azt gondoljuk, hogy olcsóbban és egyszerűbben meg lehetne oldani a kérdést, ezt majd este el fogjuk mondani.
A másik problémám meg az, hogy nagyon fontos gyakorlati tapasztalat, hogy azokon a helyeken, az eddigi álláshelyekhez viszonyítva 20 százaléknyi helyen, ahol most nincs falugazdász, mert megszűnt a szerződése, ott mi történik. Mert azon a területen százszázalékos a hiányuk. Ez országos terítésben tekintve, azt hiszem - miniszter úr, javítson ki, ha nem vagyok pontos -, mintegy 20 százaléknyi álláshelyet jelent, különféle területi megosztásokkal. Tehát az a kérdés, hogy oda tudnak-e pótlást adni, vagy átcsoportosítással oldják meg a feladatokat, mert egyébként a többi kérdés, ami a hivatal felállításával kapcsolatos, valóban elvi és szakmai kérdés. Azokról este vagy éppen a Nagy Frigyes volt miniszterrel való vitámban Gödöllőn vagy Gyöngyösön majd elvitatkozunk.
Köszönöm szépen. (Taps az MDF padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me