ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Megköszönöm államtitkár úr hozzászólását. Az államtitkár úrnak szeretném elmondani, hogy a Házszabály 105. §-ának (1) és (3) bekezdése rendelkezik arról, hogy a részletes vitában mely hozzászólásokra kerülhet sor. Itt csak felhívnám a figyelmét, hogy a (3) bekezdés értelmében a részletes vitában - aláhúzom - kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslatokkal érintett részhez lehet hozzászólni. Úgyhogy kérem, hogy valamennyi képviselőtársam, illetőleg a kormány tagjai, akik ezt követően ebben a vitában hozzászólnak, a Házszabály eme rendelkezését vegyék figyelembe.
(13.50)
Tisztelt Képviselőtársaim! Az elmúlt időszakban jeleztük önöknek, hogy a technikával problémák vannak, így voltak olyan képviselőtársaink, akik a kétperces hozzászólás lehetőségéből kimaradtak. Két percre kérem a türelmüket, ugyanis a technikai személyzet jelezte, hogy amennyiben két percre technikai szünetet rendelünk el, ebben az esetben lehetőség nyílik arra, hogy ezt a hiányosságot helyreállítsák. Ezért most két percre a türelmüket kérem, és természetesen reményeim szerint ezt követően rendes mederben folytathatjuk a hozzászólásokat Szalay Gábor és Hack Péter képviselő urak kétperces reagálásával. Most kétperces szünetet rendelek el, amíg a technikai problémát rendezik. Köszönöm. (Rövid szünet.)
Köszönöm szépen. Megköszönöm képviselőtársaim türelmét. Úgy tűnik, hogy a technikai problémát elhárították. Megköszönöm a technikai személyzetnek ezt a gyors segítséget. Megkérem mindazon képviselőtársaimat, akik két percben kívánnak reagálni, hogy a jelentkezési gombot most nyomják meg.
Először megadom a szót Szalay Gábor képviselő úrnak, aki jelezte, hogy két percben kíván hozzászólni. Képviselő úr, öné a szó a szabaddemokraták képviselőcsoportjából. Öné a mikrofon is, képviselő úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit