ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Megköszönöm a miniszter úr válaszát. Tisztelt Országgyűlés! A napirend előtti felszólalások végére értünk.
Most a napirend szerinti határozathozatalokkal folytatjuk a munkánkat. Mielőtt a határozathozatalokat megkezdjük, ülésvezetési kérdésben kell döntenünk.
Tisztelt Országgyűlés! A tegnapi napon a Törvényalkotási bizottság előadójaként felszólaltam a T/14461. számú törvényjavaslat vitája során. Az alelnök képviselői felszólalása esetén az önálló indítvány további tárgyalása során csak akkor vezetheti az ülést, ha ehhez az Országgyűlés hozzájárul.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e ahhoz, hogy az előterjesztés szavazása során vezethessem az ülést. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványomat elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt folytatjuk munkánkat, engedjék meg, hogy tisztelettel köszöntsem a karzaton helyet foglaló, az erdészszakmai szervezetek képviselőit, vezetőit és szakértő munkatársait, akik az erdőtörvény szavazása kapcsán tisztelték meg jelenlétükkel a Magyar Országgyűlést. Köszöntjük őket. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Most a napirend szerinti határozatokkal folytatjuk a munkánkat. Kérem, foglalják el a helyüket, és ellenőrizzék, hogy a kártyájukat elhelyezték-e a szavazógépben.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť