ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Ügyrendi vitát ezzel kapcsolatban nem nyitunk. Mivel több felszólaló nem jelentkezett, most az Országgyűlés döntése következik. (Novák Előd a Fidesz sorai felé fordulva: Majd éjszaka megbeszéljük.) Novák Előd képviselő úr, higgadjon le most már! (Derültség.) Azt hiszem, hogy a lovagiasság szabályai szerint minden elintéződött a felesége személyes érintettségével kapcsolatban. (Zaj, közbeszólások.)
Mivel több felszólaló nem jelentkezett, most az Országgyűlés döntése következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a tavaszi ülésszak javasolt munkarendjét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a tavaszi ülésszak javasolt munkarendjét 120 igen szavazattal, 52 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
Most soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendre, az ülés időtartamára, a felszólalási időkeretekre vonatkozóan az elnöki jogkörben előterjesztett javaslat alapján döntünk. A Házbizottság ülésén valamennyi frakció egyetértett abban, hogy a korábbi gyakorlattal megegyezően az Országgyűlés a napirenden kívüli felszólalásokat és az interpellációs időszakban a kérdéseket érintően fogadjon el házszabálytól való eltérést.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť