DÚRÓ DÓRA

Full text search

DÚRÓ DÓRA
DÚRÓ DÓRA (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Személyes érintettség okán szeretnék szólni, hiszen Balla képviselő úr Novák Elődre reagálása során engem is, illetve a családomat személyeskedő megjegyzéssel illette. (Nagy zaj. - Az elnök csenget.)
Szeretném önnek elmondani, képviselő úr, hogy a rendszerváltás óta minden ciklusban volt házaspár tagja az Országgyűlésnek, minden ciklusban; volt olyan, hogy egyszerre öt pár is, házaspár is képviselőként tagja volt. (Kósa Lajos: Torgyán József, Veres János. Szép lista!)
Úgy gondolom, hogy minden nőnek nehéz, aki családanya, megoldania azt, hogy éjszaka itt üljön az Országgyűlésben, nem csak annak, akinek a férje hasonló munkakörben dolgozik, és ez egyébként a férfiaknak is problémát okozhat. Orbán Viktor felesége is volt a Fidesznek mind listás, mind egyéni képviselőjelöltje. Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť