DR. CSÁKABONYI BALÁZS

Full text search

DR. CSÁKABONYI BALÁZS
DR. CSÁKABONYI BALÁZS, a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy részletes írásbeli indokolás van valamennyi képviselőtársam kezében, így eltekintek attól, hogy szó szerint felolvassam ezeket az előterjesztéseket. Az ügy lényege az, hogy a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság részletesen tárgyalta az ügyet, és mindkét esetben arra a megállapításra jutott, hogy az ügy közszereplők egymás közötti vitáiról szól, illetőleg hogy a választási kampány során tapasztalt stílus keretei között mozgott a vita.
Éppen ezért a bizottság mindkét képviselőtársunk esetében azt javasolja a tisztelt Országgyűlésnek, az Országgyűlés tekintélyének megóvása érdekében, továbbá a már ismertetett körülményekre való tekintettel, hogy egyik képviselőtársunk mentelmi jogát se függessze fel.
Köszönöm szíves figyelmüket. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť