ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Bejelentem, hogy a határozathozatalok során nem döntünk az ajánlás 29. pontjáról, mert az a törvényjavaslat szövegét nem változtatja meg. Az előterjesztő a T/5681/36. számú ajánlás 4., 5., 8., 10., 11., 13., 21., 27. és 28. pontjait, továbbá a T/5681/40. számú kiegészítő ajánlás 1. és 3. pontjait támogatja. Ezek közül a Fidesz képviselőcsoportja külön szavazást kért az ajánlás 10. pontjáról. Most a támogatott módosító javaslatokról határoz az Országgyűlés.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat, a külön szavazásra kért indítvány kivételével.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 191 igen szavazattal, 142 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyekről a Házszabály értelmében még szavazni lehet. Az ajánlás 1. pontjában Szabó István a törvényjavaslat címének megváltoztatását javasolja. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 142 igen szavazattal, 194 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 2. pontjában Szabó István az integrált posta fogalmának elhagyását kezdeményezi. A bizottságok nem támogatják.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 152 igen szavazattal, 188 nem ellenében, tartózkodó szavazat nélkül elutasította.
Szavazások közben jelentkezett Simon Gábor képviselő úr, ügyrendi felszólalásra kért lehetőséget. A szavazással kapcsolatban?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť