ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Most az egyes képviselői felszólalásokra kerül sor, az írásban történt előzetes bejelentéseknek megfelelően.
Emlékeztetni szeretném tisztelt képviselőtársaimat, hogy a kiküldött napirendi javaslat tartalmazza azt a házbizottsági megállapodást, amely szerint a tévéközvetítés alatti időben az alábbi rendben minden felszólaló részére 15 perc áll rendelkezésre, vagyis: MSZP, Fidesz, SZDSZ, Független Kisgazdapárt, MSZP, MDF, SZDSZ, MDNP. Ez, ugye, azt jelenti, hogy a kormánypártok és az ellenzéki frakciók részére egyforma időtartamban lehet véleményt nyilvánítani a televíziós közvetítés alatt. És ez azt is jelenti a megállapodásunk szerint, hogy mindeddig, tehát az első MDNP-s felszólaló szavainak befejezéséig nincs kétperces hozzászólás, utána azonban megkezdődhet - az időkeret terhére természetszerűleg. (Vancsik Zoltán: Nem ebben állapodtunk meg a házbizottságban!) Ebben állapodtunk meg a házbizottságban.
Elsőként tehát megadom a szót Szekeres Imre képviselő úrnak, Szocialista Párt, akit a Fidesz képviselője követ.
Előtte azonban egy döntést kell hoznunk, tisztelt Országgyűlés. Áder János alelnök urat kijelöltem ülésvezetésre, ő azonban a frakciója nevében szólni kíván. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy Áder János a későbbiekben elnökölhessen. Kérem, kézfelemeléssel szavazzon, aki ezzel egyetért! (Szavazás. - Látható többség.) Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! Megadom tehát a szót Szekeres Imre képviselő úrnak, MSZP, akit a Fidesz képviselője követ.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť