DR. PETŐ IVÁN

Full text search

DR. PETŐ IVÁN
DR. PETŐ IVÁN (SZDSZ): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ügyrendi javaslatom a következőképpen hangzott - természetesen nem szó szerint, hanem a lényegét összefoglalva -: úgy ítéltem meg, hogy Homoki képviselő úr az interpellációs kérdések időszakában Kuncze Gábor válaszát minősítve olyan megjegyzéseket tett, amelyek rágalmazással érnek fel. Ilyen esetekben a levezető elnök figyelmeztetni szokta a képviselőt, erre itt nem került sor, ezért azt javasoltam, azt indítványoztam, hogy az alkotmányügyi bizottság vizsgálja meg a felszólalás szövegének ismeretében, hogy véleményem megalapozott-e.
Azt is kértem, hozzáfűztem, hogy ha igazat ad esetleg az alkotmányügyi bizottság nekem, tehát a véleményem megalapozott, akkor legalább ugyanolyan nyilvánosság előtt, mint ahogy a képviselő úr felszólalása elhangzott, tehát televíziós nyilvánosság előtt ismertessék a parlament plenáris ülésén az alkotmányügyi bizottság véleményét.
Ez volt az ügyrendi indítványom. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť