ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tisztelt Országgyűlés! Most a Házszabály 98. §-a (5) bekezdésének megfelelően képviselői önálló indítvány tárgysorozatba-vételéről dönt az Országgyűlés. Az európai integrációs ügyek bizottsága elutasította Molnár Gyula, Bársony András és Szanyi Tibor képviselők, MSZP, által beterjesztett, a Magyar Köztársaság és az Európai Unió közötti csatlakozási tárgyalásokkal kapcsolatos feladatokról szóló országgyűlési határozati javaslat tárgysorozatba-vételét. A Házszabály rendelkezései alapján a tárgysorozatba-vételről az Országgyűlés az előterjesztő legfeljebb ötperces felszólalása után határoz. A tárgysorozatba-vétel tárgyában képviselőcsoportonként egy képviselő és a független képviselő legfeljebb két perc időtartamban felszólalhat, majd az előterjesztő ezekre két percben viszontválaszolhat.
Megkérdezem az előterjesztőket, hogy közülük ki kíván felszólalni. (Bársony András jelentkezik.) Bársony András képviselő úrnak megadom a szót.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem