ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Tehát határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatba veszi-e dr. Torgyán József képviselő úr H/2062. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Kérem Lezsák Sándor képviselő úr gépét bekapcsolni. Az ő szavazatát is figyelembe véve - igen szavazat - kimondom a határozatot:
Az Országgyűlés 75 igen szavazattal, 189 ellenszavazattal és 14 tartózkodás mellett az önálló indítvány tárgysorozatba-vételét nem fogadta el.
Kérem Szabó Rudolfné és Bakai Zoltán gépét is bekapcsolni, Iványi Tamásét is.
(17.20)
És kérem képviselőtársaimat, ha hiányzásukat jelentették, akkor jelentsék megérkezésüket is, hogy időben be tudjuk kapcsolni a gépet.
Tisztelt Országgyűlés! A gazdasági bizottság december 18-ai ülésén Gyimóthy Géza képviselőtársunk, Független Kisgazdapárt, az állami gazdaságok privatizációjának felülvizsgálata, valamint az ezzel kapcsolatos vizsgálóbizottság létrehozása tárgyában benyújtott H/3567. számú önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Független Kisgazdapárt képviselőcsoportja kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel ügyében az Országgyűlés döntsön.
Megadom a szót Gyimóthy Géza képviselő úrnak.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem