ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Most soron következik a Magyar Köztársaság alkotmányának módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az előterjesztést T/4300-as számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását T/4300/2-es számon kapták kézhez.
Most az egyes képviselői felszólalásokra kerül sor. Az elfogadott napirendi ajánlás szerint az első körben a frakciók nevében először szólók részére 20 perc, a második, illetőleg harmadik kormánypárti felszólaló részére 10 perc áll rendelkezésre. Az első körben kétperces felszólalásokra nem kerül sor.
A felszólalás előzetes jelentkezés alapján a következő sorrendben történik - míg felolvasom a névsort, kérem, hogy az első felszólaló, Hack Péter úr foglalja el a szónoki emelvényen a helyét -: tehát az első Hack Péter, SZDSZ; őt követi Torgyán József, Független Kisgazdapárt; Bihari Mihály, Magyar Szocialista Párt; Isépy Tamás, KDNP; Szigethy István, SZDSZ; Áder János, Fidesz; Csákabonyi Balázs, MSZP; Balsai István, MDF; Kónya Imre, MDNP.
Megadom a szót Hack Péter úrnak, a Szabad Demokraták Szövetsége részéről.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem