ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Most soron következik az olimpiai bajnoki járadékról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása, lehetőség szerinti lezárása. Dr. Kónya Imre képviselő úr, Magyar Demokrata Néppárt, önálló indítványát új változatban, T/3290. számon, az oktatási bizottság ajánlását T/3290/1. számon kapták kézhez. Írásban senki nem jelezte felszólalási szándékát. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Zaj.) Jelzés érkezett… (Dr. Lamperth Mónika: Nincs előterjesztő! - Közbeszólás a bal oldalról: Hol az előterjesztő?) Igen, felszólalásra több jelzés érkezett, de jelezte a Szocialista Párt frakcióvezető-helyettese, Lamperth Mónika asszony, hogy az előterjesztő nincs az ülésteremben. A megjegyzése jogos, előterjesztő nincs - bár a táskája itt van. (Derültség.) A Házszabály valóban nem rendelkezik arról, hogy a táska helyettesíthet-e. Kérem, üzentem az imént az előterjesztőnek. Egy perc múlva itt lesz a jelzés szerint.
Kérdezem, hogy ügyrendi indítványban egy perc szünetet rendeljünk-e el, vagy adjak-e szót Tokaji Ferenc úrnak, a Magyar Szocialista Párt részéről. Ha nincs kifogás ellene, akkor megadom a szót Tokaji Ferenc úrnak, és közben újra intézkedem, hogy jöjjön az előterjesztő.
A Magyar Szocialista Párt képviselője, Tokaji Ferenc úr következik.
(18.50)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem