ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Nem szeretném tovább húzni ennek a kérdésnek a tárgyalását, azonban annyit szeretnék elmondani, hogy itt most kétféle vita folyik. Az egyik vita az ügyrendi vita, amit itt az én jogom - és kötelességem is - az elnöki pulpitusról megoldani mint levezető elnöknek. A másik egy olyan vita, amely arról folyik, hogy a házelnök egyébként egy megírt levelével kapcsolatosan ki mit gondol erről az egész ügyről.
Az ügyrendi vita szerintem arról folyik és arról folyhat, hogy a képviselő úr felvetette, hogy neki volt egy azonnali kérdése, és ez valamilyen okból ma délután elhangozhat-e, vagy nem hangozhat el. Én arról tájékoztattam a Házat, hogy miután a képviselő úr megjelölte a tárgyát - mert amit előtte jelölt meg, az nem tárgy volt -, ezek után a jegyző úr ismertette, hogy ez az azonnali kérdés az azonnali kérdések órájában elhangzik.
Az összes többi kérdést, kérem, ne a plenáris ülésteremben próbáljuk meg tisztázni, mert arra a plenáris ülésterem alkalmatlan! Tessék tudomásul venni, hogy miután megjelölte a képviselő úr a tárgyat, ezek után a délutáni órákban elhangzik az azonnali kérdése. Ezzel megítélésem szerint az ügyrendi vita lezárult.
Köszönöm szépen.
Hack Péter szeretne... (Dr. Hack Péter jelzi, hogy nem kíván szólni.) Nem. Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az olimpiai bajnoki járadékról szóló T/3290. számon benyújtott törvényjavaslathoz az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatot nyújtott be. Ezért az előterjesztés határozathozatala előtt záróvitára is sor kerül.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem