ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy ez egy elég sajátos műfaj, amelynek nincsenek precízen leírt szabályai a Házszabályban, ezért azt gondolom, az a célszerű, ha a napirend előtti felszólalás szabályait tekintjük, és reagálásra azoknak adunk lehetőséget, akik vagy személyükben érintettek az ügyben vagy pedig frakcióvezetőként meg tudnak nyilvánulni, mert különben ezt a mai vitát hosszú időn keresztül folytathatjuk egy olyan kérdésben, amelynek a rendezése valójában nem egy ilyen szabályozatlan műfaj keretében lehetséges.
Nem egy parlamenti ismertetés és egy parlamenti vita keretében lehetséges, hanem törvény vagy országgyűlési határozat formájában lehetséges, ahol is nyilvánosságra kerülhetnek mindezek az adatok - ha ilyen döntést hoz az Országgyűlés - törvény vagy országgyűlési határozat formájában.
Azt hiszem, ez a méltánylást érdemlő eljárás azokkal szemben is, akik most nincsenek itt a Házban, és nem tudnak ezekre az ismertetésekre reagálni. Kérem, hogy ezt vegyék tudomásul, és ezt a vitát rekesszük be. 15 perc szünet következik. A szünet előtt jegyzői bejelentés, a szünet után határozathozatal következik, kérem pontos megjelenésüket. (Zaj, mozgolódás.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem