ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról együttes jelentés készült, 9346-os számon - a jelentés sorrendjét fogjuk követni.
Megkérdezem az előterjesztőket, hogy melyikük ismerteti az egyes javaslatoknál egyeztetett álláspontjukat. (Dr. Csapody Miklós jelentkezik.) Csapody Miklós.
Az 1. és 2. pont alternatív megoldást tartalmaz az országgyűlési határozat címe és 1. pontja módosítása tekintetében. Kónya Imre és képviselőtársai javaslata szerint az új cím a következő legyen: "A dunai vízlépcsőrendszer kérdéseivel foglalkozó ideiglenes bizottság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat" - a normaszöveg ennek megfelelően módosuljon. Fodor András Attila szerint "a bősi vízlépcső és a Duna egyoldalú elterelésének kérdésével foglalkozó ideiglenes bizottságról" szóljon a határozati javaslat.
Először Kónya Imre és képviselőtársai javaslatáról szavazunk az 1. pont szerint. Mind a négy bizottság támogatja. Kérdezem Csapody Miklóst, támogatja-e.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem