CSAPODY MIKLÓS, DR. előterjesztő:

Teljes szövegű keresés

CSAPODY MIKLÓS, DR. előterjesztő:
CSAPODY MIKLÓS, DR. előterjesztő: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Ötödik alkalommal kerül kitűzésre, s ma, végre, valóban sorra is a vízlépcsőrendszerrel foglalkozó parlamenti bizottság felállításával kapcsolatos javaslatunk határozathozatala. Eddig, a mai, ötödik alkalomig is sok időt veszített a Duna, a Szigetköz és a Csallóköz, de sok mindent tisztábban is látunk ma már, mint amikor előterjesztésünk Magyar Bálint képviselő úrral megfogalmazódott.
A határozati javaslat vitájában volt alkalmam elmondani, miért látjuk szükségesnek a bizottság felállítását, és akkor érvelhettem javaslatunk mellett. Azóta számos módosító javaslat, egyeztetés, bizottságok munkája és számos kompromisszumkeresés során kialakultak javaslatunk azon keretei, amelyekről rövidesen támogatólag vagy egyet nem értően - előterjesztőként - szólni fogok. Most, a határozathozatalt megelőzően tehát csupán megköszönni szeretném mindazon képviselőtársaink munkáját, akik - akár ellenzéki, független vagy pedig kormánypárti padsorokból - javaslataikkal hozzájárultak a bizottság tető alá hozatalához.
Szeretném tehát még egyszer megköszönni az ő munkájukat és a figyelmet. Köszönöm. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem