TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)

Teljes szövegű keresés

TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)
TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP) Igen. Köszönöm szépen a szót, Elnök Úr. Természetesen a mai tárgysorozatra irányul, tudniillik a mai tárgysorozat kapcsán a felszólalásoknál egyáltalán nem közömbös az, hogy frakcióként tetszik-e kezelni a 36 mínusz 8-akat, tehát most már 28-akat, vagy függetlenekként. Tehát én arra hivatkozom, és kénytelen vagyok elnök úr figyelmét nyomatékkal felhívni, az 1993. november 8—9-i ülésnapon hivatalosan bejelentette Bejczy Sándor, hogy ilyen néven megszűntek frakció lenni. Most azt mondja… ezt tudomásul kell venni, ez benne van a jegyzőkönyvben. (Közbeszólások: Ügyrend!) Ezek után ők nem használhatják ezt a frakciónevet. (Közbeszólások: Ügyrend!)
Ezt követően szíveskedjék bekérni tőlük a jogerős bejegyzési határozatot; addig függetleneknek kell őket tekinteni és függetleneknek kell szólítani. Ez a jog. Ha ettől eltér elnök úr, akkor a magyar alkotmányos rendet elnök úr nem tartja magára nézve kötelezőnek, ami egy alkotmányos vákuumot keletkeztetne. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem