ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal megkezdése előtt bejelentem, hogy a legutóbbi szavazás során két ízben feleslegesen szavazott az Országgyűlés a törvényjavaslat eredeti szövegéről, mivel az adott pontokra módosító javaslatokat fogadott el korábban.
Ezek a következők: VIII. Belügyminisztérium fejezet 25. cím 6. alcíme és a másik a XVIII. Művelődési Minisztérium fejezet 21. cím 7. alcím 1. előirányzat-csoport.
Bejelentem továbbá, hogy a 2. kiegészítő együttes bizottsági jelentés tévesen tüntette fel a környezetvédelmi és a kulturális bizottság álláspontját Roszík Gábornak a 219., 220. és 221. pontban leírt módosító javaslatával kapcsolatban. Helyesen: a javaslatot a kulturális bizottság támogatja, a környezetvédelmi bizottság nem.
Tekintettel arra, hogy az Országgyűlés a módosító javaslatot elfogadta, megkérdezem pénzügyminiszter urat, hogy a korrigált bizottsági álláspont ismeretében is fenntartja-e támogató véleményét.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem