SZŰCS ISTVÁN, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

SZŰCS ISTVÁN, DR. (MDF)
SZŰCS ISTVÁN, DR. (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Meg szeretném erősíteni azt a gondolatkört, amit elnök úr elővezetett. Ez a gazdasági bizottságban is a tárgyalás egy bizonyos pontján polémiát okozott, eredményezett. Amikor a gazdasági bizottság talán egy ellenszavazattal – most nem emlékszem pontosan – elfogadta a Fejes Attila-féle beterjesztést – amihez a Kormány képviselője elmondta, hogy támogatni fogja a bizottságban és itt is – akkor a gazdasági bizottság úgy döntött – és erről szó szerinti jegyzőkönyv van –, hogy minden egyéb módosító indítványt, amely a korábbi II. bekezdéshez van beadva, semmisnek tekint, és ami majd az új Fejes-féle II. fejezethez adódik, azt viszont úgy fogadja el, mintha az alaphoz igazodna. Mert az új Fejes-féle módosító indítványt tekintettük innen bázisnak.
(18.10)
A múlt hét második felében kaptam hírt, hogy a jogi szakemberek jelezték, hogy most itt a Fejeséhez kell beadni, de az eredetihez kellett volna igazítani. Végül is a gazdasági bizottság azt mondta, hogy nem térünk el az eredeti döntésünktől, tehát a Fejes Attila-féle, a Kormány által támogatott 2-es változathoz adták a csatlakozó módosító indítványt.
Úgy gondolom, hogy az ön módszere helyes. Köszönöm.
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem