ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Bejelentem a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslathoz módosító javaslatot nyújtott be Horváth Béla képviselő (Magyar Demokrata Fórum) 516-os számon; dr. Kis Gyula képviselő (MDF) 559-es, 560-as és 562-es számon; dr. Fodor István, Kállay Kristóf, Németh Miklós független képviselők együttesen az 571-es számon; és dr. Vastagh Pál (Magyar Szocialista Párt) az 575-ös számon. A módosító javaslatokra tekintettel általános és részletes vitát kell tartanunk. Figyelemmel arra, hogy az alkotmányjogi, illetve a gazdasági bizottság a módosító javaslatokat még nem tárgyalta meg, ma az általános vita lefolytatására van módunk.
Képviselőtársaim közül néhányan írásban jelentkeztek, és a monitor is jelzi a felszólalási szándékokat. Elsőként megadom a szót Csépe Béla képviselőtársunknak, Kereszténydemokrata Néppárt.
Felszólaló: Csépe Béla (KDNP)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem