ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a környezetvédelmi bizottság által benyújtott és Kádár Péter képviselő által támogatott javaslat sürgős tárgyalásba vételével. (Közbeszólások: Nem tudjuk, mi az! Nincs kiosztva! Nem kaptuk meg!)
Most tájékoztattak arról, hogy képviselőinkhez nem jutott el maga a javaslat, így az e kérdésbeli állásfoglalást a holnapi napra halasztjuk. Köszönöm.
Szeretnék visszatérni az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankban való tagságról szóló, sürgős tárgyalásba vett javaslathoz. Közölni szeretném, hogy a költségvetési bizottság a javaslatot megtárgyalta, azzal egyetért. Felkérem a gazdasági bizottságot, szíveskedjék a határozati javaslatot a mai napon megtárgyalni.
Képviselői önálló indítvány napirendre tűzéséről kell döntenünk. Bánffy György, Schamschula György és Mezey Károly MDF-es képviselőtársaink önálló indítványt nyújtottak be a vadgazdálkodásról és a vadászatról szóló törvényjavaslat formájában. Megkérdezem az önálló indítvány benyújtóit, kíván-e valamelyikük a szóbeli indoklás lehetőségével élni.
Bánffy György képviselőtársunkat illeti a szó.
Felszólaló: Bánffy György (MDF)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem