Autócasco

Full text search

Autócasco
A verseny már ma is éles. Az eddigi tipizált megoldásokat itt is felváltotta a rugalmas kínálat. A teljes körű, valamennyi kockázatra kiterjedő casco biztosítás díja ma már igen magas, de mivel a kínálat egyedi kockázatonként is ún. modulrendszer szerint építhető, viszonylag alacsony díjért is vásárolható részleges biztosítási védelem. (PI. meglepően alacsony díjért kínálnak a biztosítók elemi és lopáskárokra fedezetet nyújtó biztosításokat.)
A fizetendő díj csökkenthető az önrészesedés helyes megválasztásával is. Egyes társaságok az önrészesedést ma már nem a kár, hanem az éves biztosítási díj meghatározott %-ában állapítják meg. Számítani kell arra is, hogy a biztosítók már nem kötnek az autókra újérték-biztosítást, ill. elzárkóznak a 10 évnél idősebb járművek kockázatainak vállalásától.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť