HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Köszönöm szépen. Az a bajunk, hogy a 17 százalékos ajánlat még mindig nagyon-nagyon messze van a 30 százaléktól. Tényleg a Paksi Atomerőmű dolgozóitól mindig fegyelmezett munkát várunk el. Akkor az nem lehet, hogy azt érzik - és most szó szerint mondom, amit gondolnak -, hogy hülyének nézik őket itt Budapesten. Hogy nekik dolgozni kell precízen, fegyelmezetten, majd pedig nem kapják meg a 30 százalékot, hanem 17 százalékkal ki van szúrva a szemük.
És már a pletykák is elindultak az erőmű területén is és a családtagok között is a piacon, hogy amikor a Trinity nevű cég - Szijjártó legjobb barátjának cége - másfél milliárd forintot kaphat egy év alatt a Paksi Atomerőműtől, akkor azt gondolom, hogy a minimum, hogy a dolgozók is megkapják a béremelést. És ha az a pletyka is igaz, hogy az MVM-cégcsoportban volt olyan cég, amit a szakszervezetek is írogattak, hogy ők is ezt hallják, hogy az olimpiára több mint 3,5 milliárd forintot kellett kifizetniük, akkor tényleg felháborító, hogy nem 30 százalékos béremelést ajánlanak nekik, hanem 17-et. Ehhez a dolgozók szemébe kell nézni, és azt kell mondani, hogy jár nekik, ami jár, és nem azt, hogy nem jut. Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť