FIRTL MÁTYÁS

Full text search

FIRTL MÁTYÁS
FIRTL MÁTYÁS (KDNP): Köszönöm a szót. A budapesti víz-világtalálkozó kapcsán a KDNP felhívta a figyelmet arra, hogy a víz a jövő egyik legfontosabb stratégiai erőforrása, ezért különösen nagy gondot kell fordítani annak a megóvására, ennek a kincsünknek a megóvása érdekében. De az is nyilvánvaló - mint ahogy államtitkár úr válaszából is kiderült -, hogy a felszíni vizeinknek, a folyóvizeinknek csak Magyarországra vonatkozó kezelése nem megoldás, éppen ezért teljes körű nemzetközi összefogás szükséges azért, hogy ezt fenn tudjuk tartani.
Bízom benne - ahogy államtitkár úr a válaszában megadta -, hogy a kormányzat ezeket a kezdeményezéseket továbbra is fenntartja, és nemcsak a mi vízbázisunk megőrzésére törekszik, hanem a környező országból idefolyó vizek vonatkozásában támogatja azokat a nemzetközi együttműködéseket, amelyek az édesvíz megóvása érdekében szükségesek. Köszönöm államtitkár úr válaszát. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť