WITZMANN MIHÁLY

Full text search

WITZMANN MIHÁLY
WITZMANN MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm szépen a részletes tájékoztatását, válaszát. Mindezek mellett fontosnak tartom azonban még kiemelni, hogy az adóbevallásokban igen gyakori hiba szokott lenni, többek között saját személyes ismeretségi körömben is tapasztaltam már többször, hogy a bevallásokhoz rendszeresített dokumentumnál egész egyszerűen némely esetben lemarad egy aláírás, vagy például egyéni vállalkozóknál, őstermelők esetében nem megfelelő adószám, illetve őstermelői-igazol-vány-szám kerül megadásra.
Azt gondolom, hogy ezen apró, ám a későbbiekben annál bosszantóbb hibák elkerülésére is egy jó esélyt, illetőleg megoldást jelenthet ennek az új rendszernek az alkalmazása, és valóban a több millió magánszemélynek mostantól kezdve nem lesz más dolga, mint hogy az ellenőrzést végrehajtsa, illetőleg az adója 1 százalékáról továbbra is módjában áll majd rendelkezni.
(17.10)
Az eddigieket összefoglalva, azt gondolom, nyugodtan bízhatunk abban, hogy a szóban forgó intézkedés egyszerűbb ügyintézést, valamint kisebb bürokráciát és kevesebb bosszúságot fog eredményezni a lakosság számára. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť