DR. HADHÁZY ÁKOS

Full text search

DR. HADHÁZY ÁKOS
DR. HADHÁZY ÁKOS (LMP): Nem nagyon kaptam választ semmire. Természetesen ez az intézkedés nem fogja csökkenteni a bürokráciát. Az, hogy megszüntetnek egy hivatalt, szétszedik, elveszik tőle a hatásköröket, csinálnak egy borzasztó nagy káoszt, és önök sem tudják, hogy mi lesz belőle, ez nem bürokráciacsökkentés. Ez egy kényszercselekvés, úgy is lehet mondani, hogy önkielégítés. Úgy csinálnak, mintha tennének valamit az egészségügyben. Az egészségügynek minden másra van szüksége, mint hogy bizonytalanságot tegyenek ebbe az intézményrendszerbe.
Játszanak a tűzzel. Nemcsak a járványokról van szó, hanem sugár-egészségvédelemről, kémiai védelemről van szó. Nagyon jól tudják, hogy ezeknek az intézményeknek megvan a feladatuk. Az a jó, ha nem hallunk róluk. Az egy szerencse, hogy nem hallottunk róluk. Az, hogy nem hallottunk eddig róluk, nem azt jelenti, hogy nem dolgoztak, hanem azt, hogy jól dolgoztak. Ha pedig szétszedik, meglehet az esélye, hogy ez nem így lesz a jövőben. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť