DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. mint az ingatlan felett az állami tulajdonosi jogokat gyakorló szervezet és a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt., magyarul a BMSK Zrt. közötti telepre vonatkozó bérleti szerződés jelenleg is hatályban van. Május hónapban a BMSK Zrt. és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség között korábban fennálló albérleti szerződés valóban lejárt, így a telep üzemeltetését jelenleg a BMSK végzi. A telep jelenleg is működik, információim szerint nem zárt be.
Az MNV Zrt. vizsgálja az érintett ingatlannak a nemzeti és állami vagyonnal való gazdálkodásra vonatkozó jogszabályi rendelkezések keretei közötti hasznosítását, lehetőség szerint megtartva - és meg kell mondjam, személy szerint általam is szorgalmazva - annak eredeti sporttelepfunkcióját. Köszönöm a kérdést és a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť