HALÁSZ JÁNOS

Full text search

HALÁSZ JÁNOS
HALÁSZ JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csak nagyon röviden, a rend kedvéért. Józsa István jellemzően nem tudta, hogy mit beszél, mert a kormányt nevezte előterjesztőnek. Képviselő úr, nyugodtan tegye le a telefont, megvárom, mert önnek szerettem volna szólni mint előterjesztő. (Dr. Józsa István: Figyelek!) Köszönöm szépen; bocsánatot kérek, ha már ön nem.
A helyzet az, hogy itt az előterjesztő két képviselő, és a kormány támogatja ezt a javaslatot, csak erre az apróságra hívnám fel a figyelmét, mert amikor bejött, láthatóan nem tudta, hogy hol van és mit beszél, és ez azért furcsa dolog volt az ön szájából, nem szokott ennyire felkészületlen lenni, de a statisztikája biztosan javult. Én pedig, hogy ne javítsam az enyémet tovább, most be is fejezem, és kérem még egyszer a tisztelt Házat a javaslat támogatására. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiból. - Dr. Józsa István: Ezért kár volt szót kérni.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť