HALÁSZ JÁNOS

Full text search

HALÁSZ JÁNOS
HALÁSZ JÁNOS (Fidesz) , a napirendi pont előterjesztője: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csak elöljáróban mondanám el: az előző alkalommal, amikor az általános vitáját folytattuk le ennek a törvényjavaslatnak, akkor két frakció jelen volt és véleményt is mondott. A Jobbik-frakció a véleménye után támogatásáról biztosította a javaslatot, az MSZP-frakcióból, bár nem azok, akik most jelen vannak, hanem teljesen mások voltak itt, és sok kritikát megfogalmaztak, ezért mi előterjesztőként vártuk a módosító javaslatokat. Ezt itt a zárszavamban akkor el is mondtam, de módosító javaslat nem érkezett.
Egy frakció volt, az LMP, amelyik itt sem volt, ők küldtek be egy módosító javaslatot, de annak megvitatására nem volt alkalom, mert itt sem voltak, meg a bizottsági ülésre sem jött el az előterjesztője, és most sincs itt senki a frakcióból. De ezt megszoktuk már. Éppen ezért arra kérem a tisztelt Házat, hogy természetesen a mai vitaszakasz lezárása után is, majd a holnapi napon, úgy, ahogy a törvényt eredetileg is beterjesztettük, fogadjuk el. Remélem, ezzel a napirendet nagyon röviden le is tudjuk zárni. Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť