SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Legfőbb ügyész úr, mondja már meg nekem, hogy a nyomozást ki felügyeli ma Magyarországon! Önöknek kellene felügyelni a nyomozást. Mindenre kiterjedő nyomozás volt? Valóban, nagyon mindenre kiterjedő nyomozás lehetett, amikor az is benne van ezekben az adatokban, hogy még arra sem vették a fáradságot, hogy lehallgassák Tábor Viktor telefonját, mondjuk, adott esetben, és feltérképezzék a kapcsolatrendszerét. (Dr. Rétvári Bence: Milyen jobbikos módszerek vannak?)
Legfőbb Ügyész Úr! Akkor remélem, ön is úgy gondolja, hogy az ügyészség most lefolytathatja ezt a nyomozást, de ehhez kívánunk önnek segítséget adni: a mai napon feljelentést tettem újra az ügyben; a mai napon a feljelentésemet vesztegetés, vesztegetés elfogadása, befolyás vásárlása és befolyással való üzérkedés bűncselekményének gyanúja miatt tettem. Kérem önt, hogy vegyék komolyan ezt a feljelentést, vizsgálják ki teljeskörűen ezt a korrupciós ügyet, tárják fel azokat az embereket, akik ebben részt vettek, és nevezzék meg a bűnösöket.
Ezt várja önöktől a magyar társadalom, ezt várja önöktől Magyarország, hogy itt ne bújhassanak meg olyan emberek, akik kétmilliárd forintos kenőpénzt kérnek azért, hogy különböző kedvezményeket adjanak különböző cégeknek. (Taps a Jobbik soraiban.)
(13.50)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť