LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm szépen. Tekintettel arra, hogy a négy helyi képviselőtársunk március 30-án kezdeményezte a képviselőtestület összehívását, én azt tartom célszerűnek, hogyha újra a polgármesterhez fordulnak. Tekintettel arra azonban, hogy nem élünk Demecseren, ezért kellő távolsággal szemlélem az eseményeket. Nagy bája van annak, hogy a helyi közéletben legalább vannak érzelmek. Ahhoz képest egy hétfő délutáni parlamenti ülés lapos, mint amilyen érzelmeket kivált a helyi közélet vagy a helyi politika vagy a helyi különböző viták a demecseri ügyeket illetően.
A kormány nem kíván beavatkozni. A törvényességet természetesen garantálni kívánjuk, de hogy egy vitában kinek van igaza, abban nem fogunk állást foglalni, nem a mi dolgunk, és nem is tudjuk innen megmondani. Az az én meggyőződésem - tapasztalatból mondom, voltam ilyen ügynek részese még 1998 és 2000 között -, amikor a képviselőtestület és a polgármester között áthidalhatatlanul megromlik a viszony, akkor célszerű visszaadnia a bizalmat a választópolgároknak, hogy ők tegyenek rendet. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť