DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Az a helyzet, hogy mióta írásban jeleztem azonnali kérdési szándékomat a felülvizsgálati bizottság elnökének lemondása ügyében, azóta az a kevésbé szerencsés, ám roppant szomorú ügy történt, hogy a Magyar Akkreditációs Bizottság elnöke is lemondott. Így aztán szép lassan a beszélgetésünkben, a kérdés-felelekben válogathatunk, hogy kinek a lemondásáról kérdezem, mert az elmúlt napokban hasonló okoknál fogva nemcsak a felülvizsgálati bizottság, hanem az egész Akkreditációs Bizottság tekintélyes, önök által jelölt, nemzetközileg ismert szaktekintélye lemondott. És bár nemzetközi konferenciára a MAB-hoz hasonló szervezeteket gyűjtő testület itt ülésezik Budapesten, ezért ennek az ülésnek a végéig ezt nem tekinti bekövetkezettnek, ettől még lemondott.
Következésképpen most arra kérek egy percben választ, hogy ha a felülvizsgálati bizottság elnöke mellett az Akkreditációs Bizottság elnöke is lemondott, akkor hogyan értékeli ezt a minisztérium. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť