MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Sajnálom, hogy most már Pócs János is kimenekült a teremből, mert így senki nem maradt, aki jegyzi ezt a jogszabályt névvel és arccal. (Gőgös Zoltán: Nincs előterjesztő.) Én csak abban bízom, hogy nem a környékbeli érdekelteket hívja föl, hogy kinek szeretnék majd ezt a földet bérbe adni, hanem mondjuk, azért telefonál, hogy levegyék végül is a napirendről. Mindenesetre szeretném felajánlani a Jobbik támogatását a kétharmadhoz, négyötödhöz, teljesen mindegy, mihez, de ahogy nézem, a többi ellenzéki frakció is ebben partner lenne, hogy vagy kivételként tegyük be azt a néhány települést, ahol ez még probléma lehet, vagy pedig vegyük le a mai szavazási napról, és hozzuk vissza reményeink szerint néhány hét vagy hónap múlva, amikor végre megoldódik az érintettek problémája.
Ezt szeretném kérni és még annyit, hogy kivételesen próbáljunk meg egy normális vitát végigvinni, azaz szeretném kérni államtitkár urat vagy bárkit kormánypárti oldalról, hogy szóljon hozzá, beszéljük ezt meg, most tényleg itt vannak az érintettek is, akik szívesen hallanák az önök érveit. Ne csak a zárszóban mondják el a saját demagóg álláspontjukat, még van egy óráig idő, cselekedjünk! Köszönöm, elnök úr. (Taps a Jobbik, az MSZP és az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť