VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY nemzetgazdasági miniszter: Köszönöm, képviselő úr, a viszonválaszát. Én azért javasolnám önnek, hogy tanulmányozza a hatalmi ágak megosztásáról szóló különböző dokumentumokat, mert ön most egy parlamenti bizottsági döntést kér számon a kormánytól.
Képviselő úr, nem szereptévesztésben van véletlenül? (Közbeszólások a Jobbik padsoraiban.) A parlamenti bizottság olyan döntést hoz, amilyet akar, a kormány pedig olyan döntést hoz, amivel elszámolással tartozik a parlamentnek (Dúró Dóra közbeszól.) természetesen, de elszámolással tartozik alapvetően a választóknak.
Erre hívnám föl az ön figyelmét, és ahogy mondtam is az előbb, a kormány át kívánja tekinteni a letelepedési kötvények ügyét.
Személyes véleményem, hogy jelentősen megváltoztak a három évvel ezelőtti kondíciók. Ebből a szempontból ez mindenképpen kötelességünk is. Olyan megoldást szeretnénk, amely hosszú távon biztosítja minimális költséggel és minimális tehervállalással a magyar államadósság finanszírozását. Szerencsére ma ebben a helyzetben vagyunk, nem abban, amiben hat évvel ezelőtt voltunk, hogy Magyarországot Görögországgal együtt emlegették a csőd előtt álló országok között. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť