NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Államtitkár úr, nem tudom elfogadni a válaszát, mert bár bravúros volt a tekintetben, hogy képes volt még a Jobbikot hozni összefüggésbe azzal az internetadóval, amelyet - az egész ország nagyon jól tudja - önök kezdeményeztek, azonban a Jobbik nem kíván internetadót, sőt internetdíjak csökkentését szeretné, amivel kapcsolatban ön semmit sem mondott beszédében.
Pedig hoztam a nemzetközi példákat is, milyen nagy lemaradásban vagyunk. Mi igenis alapjoggá szeretnénk tenni az alapszintű internethez való hozzáférést. Az alapszintű internet pedig nem azt jelenti, hogy valamiféle XX. századi internetelérést jelentene, hanem azt, hogy nem korlátlant a tekintetben, hogy például filmek letöltésére nem biztosítana lehetőséget. Nem is erről beszéltem, hanem arról, hogyan tudnánk fellendíteni a távmunkát, a távügyintézést. E tekintetben egyébként nagyon örülök annak, hogy az internetbarát települések mozgalmát, amelyet a Jobbik indított el, de való igaz, már több településen tapasztalható, önök reményeim szerint fel is fogják karolni, és örülök, hogy immár százezer ember számára biztosítják az internettel kapcsolatos képzést is.
Bízom benne, hogy e százezer között lesz lehetősége Orbán Viktornak is megbarátkozni az internettel, ahogy ön fogalmazott, akár munkakeresésre is. Köszönöm szépen. (Derültség és taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť