DR. SZŰCS LAJOS,

Full text search

DR. SZŰCS LAJOS,
DR. SZŰCS LAJOS, a Költségvetési bizottság előadója: Én is végighallgattam önt, hozzászólásába nem beleszólva. Természetesen megértem, hogy ön nem akarja ezt elviselni, de attól még a tények tények.
Köszönöm Novák Előd képviselő úrnak, hogy azért hozzászólásában mértékletes volt, és a gazdálkodást meg is dicsérte. Ezt is köszönjük természetesen. Ikotity képviselő úr szintén az NMHH beszámolójához fűzött hozzászólást és nem a költségvetési beszámolóhoz. Kiss László képviselő úr, úgy látszik, már nem bírta ezt a napirendet, de azért nekem a bajai videóhamisítás után egy kicsit nehézkes volt, amit ő elmondott a Magyar Televízió híradójáról. Azt gondolom, ha ő bármilyen módon sérelmezi a televízió műsorának igazságtartalmát, akkor mint állampolgár, képviselőként meg még inkább beadványt tehet a médiahatóságnak, amely azt utána ki kell hogy vizsgálja. És ha ilyen módon ezt megteszi, akkor utána nemcsak vádaskodhat, hanem be is mutathatja az egész dolgot.
A késői órán azt szeretném mindenkinek mondani, hogy a 2013. évi beszámolóról szóló általános vitában a legkevésbé a költségvetési beszámolóról esett szó. Ettől függetlenül javaslom az Országgyűlésnek a beszámoló elfogadását.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť